Четвер, 25.04.2024, 19:13
Вітаю Вас Гість | RSS

Зняцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Події, свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Глобус
Онлайн-перекладач
Переводчик онлайн
с на
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 89
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Педагогічна преса

Головна » 2013 » Січень » 27 » Вітаємо з перемогою у конкурсі "Учитель року-2013"
20:25
Вітаємо з перемогою у конкурсі "Учитель року-2013"
24 січня 2013 року в актовому залі Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося урочисте підведення  підсумків І (районного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2013».  На якому, в номінації «Фізика», перемогла вчителька нашої школи Хилинська Оксана Володимирівна.

Хилинська О.В. –  не просто талановитий педагог, вчитель з ласки Божої, а й прекрасна людина, вірний товариш і щирий колега. Люблять її учні і вона їх любить, з теплотою відноситься до своїх колег. Ще одна риса властива Оксані Володимирівні – вміння бути сучасною. Вона постійно поглиблює свої знання, стежить за новинками літератури, використовує передову методику навчання та виховання підростаючого покоління.

Педагогічний та учнівський колективи Зняцівської ЗОШ щиро вітають Оксану Володимирівну з перемогою у конкурсі!

Шановна Оксано Володимирівно, нехай ніколи не зраджують Вам душевні сили, не вичерпуються запаси Вашого здоров’я, оптимізму, натхнення і професіоналізму.

Ми раді Вашому успіхові у цьому конкурсі, бажаємо, хай успіх і надалі супроводжує Вас у педагогічній праці та особистому житті.


Детальна інформація про конкурсні випробування та урочистості на сайті Відділу освіти Мукачівської РДА

Переглядів: 5756 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 S_Admin  
0
Щирі вітання Вам, Оксано Володимирівно! Щирі вітання цілому колективу, у якому дбають про творче підґрунтя - для народження таких СПРАВЖНІХ ПЕДАГОГІВ, як Оксана Володимирівна Хилинська!
Повинен визнати, що хоч і були наші певні прогнози позитивними, але Оксана Володимирівна, перевершуючи їх, стала відкриттям НОВОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ЗІРКИ! Цьому доказ - Оксана Хилинська - в кращій десятці обласного етапу конкурсу "Вчитель року 2013" у номінації "Фізика". Звичайно, йдучи на цей етап у всіх причетних були здорові амбіції з приводу Лауреата конкурсу. Але, вчительці довелося брати участь у непростому змаганні із "великими стажами роботи", "педагогічними званнями", "опублікованими статтями" (хоч і не по вчительській роботі - але яка вже різниця!), іншими суб'єктивними причинами, які додали на шальку терезів тих, що потрапили у Лауреати трі-і-і-шечки більше ваги, ніж Оксані Володимирівні у якої "всього лише" 9 років стажу, категорія "лише друга", "звань і публікацій немає"..., але зуміла все-таки достойно виступити поряд із "титулованими", отримала вельми багато позитивних відгуків у всіх етапах змагань.
Можливо, цього разу не судилося отримати виправдано бажане. Але, ми впевнені - це лише старт!!
Щиро дякуємо Оксані Володимирівні за достойну участь у конкурсі, колективу школи - за добру підтримку конкурсанта! Всім - здоров'я, злагоди і творчої наснаги!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Цей день в історії
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Корисні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz