П`ятниця, 29.03.2024, 17:05
Вітаю Вас Гість | RSS

Зняцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Події, свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Глобус
Онлайн-перекладач
Переводчик онлайн
с на
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 89
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Педагогічна преса

Головна » 2012 » Травень » 12 » Свято зі сльозами на очах
15:57
Свято зі сльозами на очах

     Щороку, в травні ми відзначаємо День Перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941-1945рр. Не щезне в пам’яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над фашистами. Можна по-різному ставитися до Великої Вітчизняної війни, по-різному її називати, але хіба можна забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для щастя інших.

      Для більшості мешканців Зняцева День Перемоги – це не день скорботи, а світле свято гордості за нашу країну, наш народ. На початку травня у всіх  закладах освіти проходять уроки мужності, мітинги пам’яті, зустрічі з ветеранами Великої Вітчизняної війни. Так, напередодні 9 травня на подвір’ї Зняцівської ЗОШ зібралися учні, вчителі та мешканці села Зняцьово, щоб відзначити 67-річницю Великої Перемоги.

      Мітинг розпочався з покладання гірлянди слави та квітів учнями школи і вихованцями дошкільного навчального закладу до пам’ятника воїнам-визволителям. З словами привітання звернувся до всіх присутніх голова сільської ради І.І. Брижак. На території сільської ради проживає 7 ветеранів Великої Вітчизняної війни. Однак, за станом здоров’я, жоден з них не зміг бути присутнім на святкуванні Дня Перемоги.


       Святкування продовжилося у актовому залі Зняцівської ЗОШ, де учні школи показали святковий концерт. Хвилиною пам’яті вшанували учні  та гості свята загиблих воїнів-односельчан.

      Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей. Будемо ж гідні ратного і трудового подвигу наших батьків. Зробимо все від нас залежне, щоб розквітав, ставав красивішим і заможнішим рідний край. Нехай земля радує щедрим колосом, а чисте, мирне небо - сонячними погожими днинами, рясним, своєчасним дощем.

       Низько вклоняємося безсмертному подвигу захисників Вітчизни, шануємо ветеранів війни, бажаємо їм доброго здоров’я, довгих років життя, уваги й турботи рідних та близьких! Дякуємо за Перемогу!

Переглядів: 813 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Цей день в історії
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Корисні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz