П`ятниця, 26.04.2024, 09:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Зняцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Події, свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Глобус
Онлайн-перекладач
Переводчик онлайн
с на
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 89
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Педагогічна преса

Головна » 2015 » Вересень » 1 » Першовересневе свято
22:55
Першовересневе свято

       1 ВЕРЕСНЯ - День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка!

       Це чудове свято, яким ми розпочинаємо новий навчальний рік, єднає усі покоління представників найрізноманітніших професій, бо складну й тернисту дорогу пізнання ми прокладаємо впродовж усього життя. День знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надій. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини.

         Сьогодні перед юними жителями села гостинно відчинила  двері наша школа, яку спільними зусиллями, завдяки підтримці відділу освіти Мукачівської РДА, педагогічного та батьківського колективів підготовлено до нового навчального року. Цього року за шкільні парти нашої школи вперше сіли 24 учні.  Для них, маленьких громадян, цей день особливо пам’ятний, адже переступивши поріг школи, вони зробили перші кроки на шляху до вершин духовності і життєвої мудрості.

        На урочистій лінійці, присвяченій Дню знань були присутні поважні гості. Це в.о. начальника управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА Міцьо Тетяна Василівна та методист районного методичного кабінету Тулюк Ольга Іллівна, які радо вітали всіх присутніх з початком нового навчального року.  

        А в подарунок школа отримала комплект спортивних м’ячів, які було вручено вчителю фізкультури Сінчаку В.В.

        Бажаємо усім учням, вчителям та батькам успішного навчального року, міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії та творчих здобутків.

Переглядів: 648 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Цей день в історії
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Корисні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz