Субота, 20.04.2024, 06:25
Вітаю Вас Гість | RSS

Зняцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Події, свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Глобус
Онлайн-перекладач
Переводчик онлайн
с на
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 89
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Педагогічна преса

Головна » 2015 » Жовтень » 4 » Баскетбольне свято - це просто клас!
19:28
Баскетбольне свято - це просто клас!

    2 жовтня, упродовж двох годин у спортзалі нашої школи проходило свято приурочене 70-річчю закарпатського баскетболу. Організатор свята – голова Мукачівського міського баскетбольного клубу ветеранів «Імпульс», переможець відкритого чемпіонату Словаччини 2009 року, чемпіон України 2014 року серед ветеранів у категорії 60 років і старші, номінант обласного конкурсу «Людина спорту Закарпаття – 2013» Бібік Віталій Миколайович. Свято відбулося за підтримки кандидата в депутати Закарпатської обласної ради Питчака Андрія Васильовича та кандидата в депутати Мукачівської районної ради  Горвата Георгія Андрійовича. Гостем на змаганнях був начальник відділу молоді та спорту Мукачівської районної державної адміністрації Корж Олександр Олександрович.  

 В ігровому залі змагалися дві команди «Патріоти» та «Богатирі» – учні 8-го та 9-го класу. Команди змагалися в 22 етапах баскетбольної естафети. Баскетболісти викладалися на повну. Точилася напружена безкомпромісна боротьба за кожний закинутий м’яч. За результатами гри першість здобула команда «Богатирі». Завдяки підтримці організаторів свята переможці і призери змагань отримали кубки, медалі та грамоти, а всі учасники і вболівальники – яскраву спортивну атрибутику на пам'ять, солодкі подарунки та незабутні враження.

Протягом свята проводилися конкурси для вболівальників: на кращого знавця історії Українського та світового баскетболу, на кращий плакат групи підтримки та інші цікаві конкурси. Переможці отримали у подарунок солодкі призи, шкільне приладдя та книги про спорт.

Крім того, на переможців  та призерів змагань чекав ще один сюрприз – великий святковий торт, який виявився не лише дуже смачним, а й справжнім витвором кондитерського мистецтва (помаранчевий м’яч у баскетбольному кошику), над яким почаклувала Зняцівський майстер-кондитер Руслана Глаголич.

Під час відпочинку команд, глядачів розважала танцювальна група підтримки (учениці 7-го класу) яскравим виступом з елементами художньої гімнастики і сучасного танцю.

Весь тягар підготовки, організації і проведення свята розділили між собою голова Мукачівського міського баскетбольного клубу ветеранів «Імпульс» Бібік Віталій Миколайович, вчитель фізичної культури школи Сінчак Володимир Васильович, заступник директора з виховної роботи  Сідун Тетяна Юріївна, педагог-огранізатор Фатич Леся Михайлівна та вчитель музичного мистецтва Качур Надія Петрівна.

На згадку про спортивне свято, школі спонсори та ветерани баскетболу подарували баскетбольні м’ячі.

Подібні спортивні свята стануть потужним поштовхом до занять спортом та пропаганди ведення здорового способу життя серед учнівської молоді.

 

Репортаж про свято на сайті "Карпатський об'єктив"

Переглядів: 814 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Цей день в історії
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Корисні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz