П`ятниця, 19.04.2024, 22:13
Вітаю Вас Гість | RSS

Зняцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Події, свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Глобус
Онлайн-перекладач
Переводчик онлайн
с на
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 89
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Педагогічна преса

Головна » 2015 » Листопад » 2 » А осінь вже постукала у вікно
21:40
А осінь вже постукала у вікно

    До Зняцівської школи завітало  Свято Осені. А й справді, як не відзначити цю чарівну пору року і не влаштувати свято?  Скільки поетів освідчувались їй у коханні, скільки художників увіковічнили її красу у своїх полотнах.  А вона кожного року знов і знов зачаровує нас своєю безмежною щедрістю та неймовірною красою.

    Учні школи готували квіткові та фруктово-овочеві композиції, костюми, декорації, номери художньої самодіяльності. Цікавості і азарту учням додавало ще й те, що на свято запросили не лише учнів початкових класів, а й батьків. Кожний намагався придумати щось таке, щоб захопити і здивувати присутніх. Всі приготування оправдали сподівання учасників, бо свято вдалося на славу.

    Святково прикрашена зала, лагідна музика зустрічали гостей, які прийшли на свято. Ще мить і на сцені з’явилася Осінь, розкидаючи довкола листя. Свято розпочалось. Одна  за одною з’являються дійові особи: овочі - Буряк, Морква, Огірок, Помідор, Капустина, Гарбуз, Цибуля, Грибочки.

    У гроні намистин свята окрасою став і  танець «Грибочків».  Своєю красою і незвичайністю вразили костюми дітей над якими потрудились батьки четвертокласників.

    Глядачі гучними оплесками проводжали зі сцени юних артистів. Всі присутні отримали великий заряд позитивних емоцій і сфотографувалися на пам'ять про цей день. Всім було дуже цікаво і весело. Присутні могли поласувати  соковитими яблуками, якими щедро пригощали казкові гості Золота Осінь та Дідусь Урожай.

     Підготовці свята передувала велика організаційна підготовка, якою вміло керували вчителі початкових класів Сідун А.О. та Деркач Н.Ю.

Переглядів: 1012 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Цей день в історії
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Корисні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz