Четвер, 25.04.2024, 07:21
Вітаю Вас Гість | RSS

Зняцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Події, свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Глобус
Онлайн-перекладач
Переводчик онлайн
с на
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 89
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Педагогічна преса

Головна » Архів матеріалів

     21 лютого 2002 року Президент України підписав розпорядження про відзначення Міжнародного дня рідної мови в Україні. День рідної мови відзначає кожна культурна людина, яка усвідомлює, що мова є безцінним надбанням людства.

         22 лютого День рідної мови проходив і у нашій школі. Вчителі-філологи,  Гаврілешко М.Г. та Кіяк М.М., підготували урок-змагання між учнями 5 і 6 класів.

         На занятті  учні мали можливість переглянути презентацію про історію свята. Урок пройшов у дружній, доброзичливій атмосфері. Звичайно, перемогла дружба.

Переглядів: 551 | Додав: Admin | Дата: 22.02.2016 | Коментарі (0)

         У нашій школі є чимало чудових традицій, однією з яких є  вечір, присвячений  вічній темі – кохання. Підготували і провели його, хоч із незначним запізненням,  учні 9 класу разом з класним керівником Лещинець М.П. Для цього у них є кілька причин.  По-перше, юність. По-друге, день святого Валентина, який поступово трансформувався у всьому світі у День закоханих.

        Коханням «хворіли» у всі епохи. Тому про нього так багато написано. Але повторень немає, бо неповторні самі люди, і кожне кохання прекрасне і величне. Ми мали чудову нагоду помандрувати країною Любові, поблукати вулицями великого Щастя і зустрітися на перехресті Кохання.  Дружба, кохання, любов – одвічні теми поезії, музики, ... Читати далі »

Переглядів: 711 | Додав: Admin | Дата: 22.02.2016 | Коментарі (0)

        У понеділок, 1 лютого, розпочалася реєстрація абітурієнтів та випускників шкіл для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Цього року процес реєстрації триватиме впродовж місяця і завершиться 4 березня 2016 року.
         Особливістю проведення цьогорічного ЗНО є проведення державної підсумкової атестації з української мови і літератури, математики та історії України у формі зовнішнього незалежного оцінювання.
         Тестування з української мови і літератури традиційно буде обов’язковим для усіх випускників та абітурієнтів. Також усі випускники шкіл мають скласти один з двох випускних іспитів у формі ЗНО: математику або історію України.
         Загалом, учасники ЗНО зможуть скласти не більше чотирьох тестів ... Читати далі »

Переглядів: 586 | Додав: Admin | Дата: 03.02.2016 | Коментарі (0)

    Сьогодні ми вшановуємо Святого Миколая. Це веселе народне
свято, яке дуже полюбляють діти. В зимову ніч, з 18 на 19 грудня, святий
Миколай опускається на землю з небес. Сивобородий, у срібному кожушку, він заходить до кожної хати, розкладає подарунки: чи то під подушку, чи у черевичок. Не пропустить він жодної дитини.

        Не оминуло очікування і учнів Зняцівської школи. За традицією учні 5 класу разом з класним керівником Гаврілешко М.Г., педагогом-організатором Фатич Л.М та музкерівником Качур Н.П підготували та провели свято «Я прошу у Миколая…». Всі учні отримали не лише задоволення від концертної програми, а й солодкі подарунки, про які заздалегідь подбав районний депутат Георгій Андрійович Горват.

... Читати далі »

Переглядів: 850 | Додав: Admin | Дата: 18.12.2015 | Коментарі (0)

   17 грудня на базі нашої школи відбувся районний семінар-практикум

практичних психологів  на тему «Психологічне консультування  в роботі практичного психолога навчального закладу». На початку семінару Зняцівську школу презентував директор школи Глодан В.В., також досвід своєї роботи представила учасникам семінару шкільний психолог Анталик А.В.

         Про особливості консультативної роботи практичного психолога навчального закладу розповіла методист районного методичного кабінету Марина Карлівна Абель.

          Учасники семінару мали можливість прийняти ... Читати далі »

Переглядів: 596 | Додав: Admin | Дата: 18.12.2015 | Коментарі (0)

     Сьогодні ми з вами живемо в чудовий час, користуємося досягненнями науки і техніки, маємо швидкий доступ до будь-якої інформації, озброєні ґрунтовними знаннями, чимало вміємо, а ще не так давно люди жили зовсім по-іншому. Вони багато фізично працювали, щоб забезпечити себе всім необхідним для життя, виконували різні роботи, про які ми сьогодні і не здогадуємось, та й відпочивали зовсім не так, як ми тепер. Але всі кращі надбання і досягнення нашого народу, його звичаї і традиції, пісні і думи не пропали даремно, не канули у вічність. Вони збереглися і до нині, не тільки в генетичній пам’яті, але і в теперішній культурі, в побуті, у звичаях нашого народу, тобто у нашому серці, як ... Читати далі »

Переглядів: 573 | Додав: Admin | Дата: 13.12.2015 | Коментарі (0)

    До Зняцівської школи завітало  Свято Осені. А й справді, як не відзначити цю чарівну пору року і не влаштувати свято?  Скільки поетів освідчувались їй у коханні, скільки художників увіковічнили її красу у своїх полотнах.  А вона кожного року знов і знов зачаровує нас своєю безмежною щедрістю та неймовірною красою.

    Учні школи готували квіткові та фруктово-овочеві композиції, костюми, декорації, номери художньої самодіяльності. Цікавості і азарту учням додавало ще й те, що на свято запросили не лише учнів початкових класів, а й батьків. Кожний намаг ... Читати далі »

Переглядів: 1013 | Додав: Admin | Дата: 02.11.2015 | Коментарі (0)

     22 жовтня у нашій школі відбулося свято-презентація учнів 5 класу «Ми п’ятикласники», яке підготували класний керівник Гаврілешко М.Г. разом з педагогом-організатором Фатич Л.М. та вчителем музики Качур Н.П. Метою цього заходу було розвивати творчі здібності, вміння само реалізувати себе в улюбленій творчій справі, виховувати доброзичливі стосунки між однокласниками, комунікативні якості особистості, любов до школи, розвивати таланти учнів.

Зібрались ми сьогодні всі

На колективну творчу справу

Щоби представить кожен зміг

      &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: Admin | Дата: 02.11.2015 | Коментарі (0)

    2 жовтня, упродовж двох годин у спортзалі нашої школи проходило свято приурочене 70-річчю закарпатського баскетболу. Організатор свята – голова Мукачівського міського баскетбольного клубу ветеранів «Імпульс», переможець відкритого чемпіонату Словаччини 2009 року, чемпіон України 2014 року серед ветеранів у категорії 60 років і старші, номінант обласного конкурсу «Людина спорту Закарпаття – 2013» Бібік Віталій Миколайович. Свято відбулося за підтримки кандидата в депутати Закарпатської обласної ради Питчака Андрія Васильовича та кандидата в депутати Мукачівської районної ради  Горвата Георгія Андрійовича. Гостем на змаганнях був начальник відділу молоді та спорту Мукачівської районної державної адміністрації Корж Олександр Олександрович.  

 В ... Читати далі »

Переглядів: 815 | Додав: Admin | Дата: 04.10.2015 | Коментарі (0)

    Вальс надії виколисує осінь,

    А у пам'яті плаче прощальна струна:

«Ми вас любим і шанобливо просим:

Хай цей вальс крізь літа в вашім серці луна!»

«Поволі падає золоте листя і вкриває задуману землю розкішним пухнастим килимом, у якому ніби загубилися ваші ніжні посмішки, дорогі вчителі.. Вони, як маленькі натомлені сонця, розсипаються міріадами грайливих блискіток і наповнюють ваші очі радістю, дорогі вчителі. І це золото, дароване вам щедрою осінню в знак щасливої долі, і день цей, осяяний тисячами щирих посмішок вдячних учнів, на ... Читати далі »

Переглядів: 650 | Додав: Admin | Дата: 04.10.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 10 11 »
Пошук
Цей день в історії
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz